Reviews

Laat hier uw bericht achter.

Gemiddelde waardering

8 gedachten over “Reviews”

 1. Henk & Anna

  Leerzame en vooral smakelijke middag!
  Gerrie heeft haar voorbereiding perfect voor elkaar en Jos kan wel een pizzaatje bakken!
  Vriendelijk en gastvrij!

  5
 2. Vandaag de workshop ge old. Enorm gastvrij en een zeer gemoedelijke en huiselijke sfeer. Ruime tijd voor uitleg en veel tips veel hands on advies en ruim de gelegenheid om zelf te bakken. Een must voor iedereen die een houtoven heeft of overweegt aan te schaffen

  5
 3. We kwamen speciaal uit België (regio Beveren) om aan deze workshop deel te nemen. We hadden een zeer leuke en leerrijke namiddag. De mensen waren zeer vriendelijk en gastvrij. Gerrie heeft ons haarfijn uitgelegd hoe we al die lekkernijen kunnen klaarmaken en Jos heeft ons de kneepjes van het bakken geleerd. De pizza’s waren overheerlijk. Het is zeer interessant om te ontdekken wat je met zo’n oven kan doen. Van ovenschotels, tot pizza’s, tot nagerechten enz…
  Aanrader voor iedereen…

  5
 4. Gisteren een supermiddag gehad.
  Een warm ontvangst van Jos en gerrie. Deze mensen praten zo met ethousiastme over de pizza, van a tot z. Gerrie gaf uitleg over het maken van deeg en saus, tot aan alle ingrediënten. Jos stond vol trots zijn passie met ons te delen. Van vuur maken Tot aan het bakken van de pizza. Deze mensen geven zoveel tips en trucks. Deze workshop is echt aan te raden voor iedereen, van beginner tot gevorderd.

  5
 5. Jos en Gerrie zijn bij ons in de tuin komen pizza bakken in een gehuurde hout gestookte steenoven ter gelegenheid van een communiefeest. De pizza’s waren over heerlijk, zo vers! Vooral de voor- en nagerecht pizza’s waarover we eerst een beetje twijfelden. Het zijn heel vriendelijke en ervaren mensen. Ze bakken de pizza’s met ‘liefde’. Mede dank zij hen was het een geslaagd feest. Een echte aanrader.

  5
 6. Afgelopen zondag familiedag gehad, en als afsluiting heerlijke pizzapunten gegeten. Jos en Gerrie heel erg bedankt dat jullie de catering hebben verzorgd. Onze familie is super enthousiast. Gevarieerde en verse pizza’s! Veel succes verder en mogelijk tot ziens.

  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live Cooking Workshops Catering